Обирджиите от Студентски град два пъти изпускали парите

Обирджиите от Студентски град два пъти изпускали парите
Обирът, подобно на не малко други въоръжени грабежи на банки и частни трезори, все още не е разкрит. Снимка: Livenews.bg
A A+ A++ A

Двамата мъже, които сутринта в четвъртък, 5 април, обраха банков клон в Студентски град, са демонстрирали изключително хладнокръвие не само по време на удара, но и веднага след това.

Обирджиите са изпуснали сака с парите не веднъж, а цели два пъти, предаде bTV.

Както вече е известно, минути преди обира банката е била заредена с пари от инкасо-автомобил, които още не били прибрани в сейфа.

Бандитите нахлули в помещението, заключили служителките в една от стаите и пребили охранителя. След това взели колкото пари могли да носят и напуснали мястото с кросов мотор.

Още в четвъртък стана ясно, че въоръжените с автомати мъже са изпуснали част от 215-те хиляди лева, които задигнаха, по време на оттеглянето си от местопрестъплението. Разпилените пачки бяха около 50 000 лева.

Иззетите от района на банката камери обаче са заснели, че малко след като разсипвали 50-те хиляди, бандитите минали с мотора си през улична дупка.

Заради високата скорост обаче те изпуснали целия сак с пари и пачките се разпилели по улицата.

Мъжете обаче подходили повече от хладнокръвно - спрели, събрали плячката си и се оттеглили в неизвестна посока.

Обирът, подобно на не малко други въоръжени грабежи на банки и частни трезори, все още не е разкрит. От банката още в четвъртък съобщиха, че клиентите й няма да бъдат ощетени, тъй като сумата е застрахована.

#Студентски град #обир #банка #мотор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници