ГЕРБ ще прави Софи Маринова депутат

ГЕРБ ще прави Софи Маринова депутат
Ромската перла е поканена в Народното събрание от депутатите от парламентарната група на ГЕРБ и от вицепремиера Цветан Цветанов. Снимка: Sofia Photo Agency
A A+ A++ A

ГЕРБ обмисля да издигне ромската певица Софи Маринова за кандидат за депутат, стана ясно от думите на съпредседателя на парламентарната група на партията Искра Фидосова.

Това Фидосова каза, след като певицата гостува в парламента, за да представи пред народните представители песента „Любов без граници“, с която ще се яви на „Евровизия“, предаде Дарик радио.

Ромската перла е поканена в Народното събрание от депутатите от парламентарната група на ГЕРБ и от вицепремиера Цветан Цветанов. Посещението на гласовитата певица е по повод Международния ден на ромите – 8 април.

„За първи път слушам Софи Маринова в парламента, но я слушам над 20-и път на живо, в моя избирателен район, тя е чест гост на наши мероприятия. Смятам, че тя ще грабне сърцата на всички зрители, които ще наблюдават „Евровизия“ от различните страни. Разбира се, знаете, че България не може да гласува за своя славей. Аз стискам палци и вярвам, че ще успее“, коментира Фидосова.

Тя добави, че харесва песента „Любов без граници“, дори на някой концерт на Софи Маринова може да я изпее.

„Крайно време е да има и ромски представител в парламента, може би е време човек като Софи Маринова да бъде и депутат в следващото 42-ро Народно събрание“, добави още Искра Фидосова.

#ГЕРБ #Софи Маринова #депутат #Искра Фидосова #Евровизия #Любов без граници #Цветан Цветанов #вътрешен министър #роми #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"