Станете част от новата "Приказка" на P.I.F.

Станете част от новата "Приказка" на P.I.F.
A A+ A++ A

"Самотен ден от безмълвната вечност остави в мен безчувствени мечти. Тъй искрен бе моментът за двама с искащи, блуждаещи очи. Това е приказка една... И времето играеше драма абсурдът бе комедия една, а ролите със образи  бели, костюмите потънали в тъга"...

Помните ли тази прекрасна песен на P.I.F.?... Е, този път групата дава на феновете си главна роля във видеото към новия им сингъл - „Юли”. Снимките ще са под формата на флашмоб с продължителност 2 минути и 50 секунди, колкото трае и самата песен.

Желаещите да подкрепят Димо Стоянов (вокали), Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Юрий Божинов (бас) трябва да дойдат на 24 юни в 18:30 ч. на столичния булевард „Витоша” с научен текста и да пляскат в ритъма на парчето.

Точно в 19:00 ч. Димо ще излезе от входа на метро станцията при Аптека и ще тръгне по „Витоша” по посока Съдебната палата до фонтана. Пред него ще вървят оператори. „Когато подмина мястото, на което сте седнали, ви каня да станете и да тръгнете след мен, пеейки припева и пляскайки с ръце. Така ще вървим заедно чак до странния фонтан, или до края на песента”, разяснява вокалистът.

Всеки, който иска да снима с телефона си, е добре дошъл, и може да качи клипчето си във Фесйбук профила на P.I.F. Най-подходящите кадри ще бъдат включени в клипа на „Юли”, като в него ще бъде изписано и името на автора им.

„Нека всеки си облече най-цветните дрехи! Колкото по-шарено и шантаво,толкова по-добре! Ретро костюми, футуристични костюми, балони, хвърчила, цветя, конфети, парти свирки и шапки - донесете каквото ви сърце иска!”, апелира Димо.

Съвсем скоро в YouTube ще има и специално видео с музиката и стиховете на видеото. Засега ето само текста на "Юли":

ЮЛИ

Тази история, знай,
Мoже би има си край
И начало. 
Всичко започна така - 
Двама седят на брега, 
И е юли. 
Тъкмо се ражда деня,
Или завършва нощa -
Те си знаят. 

Припев: Слънцето свети за тях, 
то свети за тях. И е юли.

Има ли времето край?
За времето нищичко май 
тези двама не знаят. 
Светът за него е тя, 
За нея той е вечността - 
Те мечтаят.

Припев:...

#P.I.F. #музика #песен #сингъл #флашмоб

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"