Софи Маринова пее „Джелем, джелем“ в парламента

Софи Маринова пее „Джелем, джелем“ в парламента
Софи Маринова посети Народното събрание по покана на вътрешния министър Цветан Цветанов. Снимка: Съни Мюзик
A A+ A++ A

Избраната да представлява България на „Евровизия“ певица от ромски произход Софи Маринова посети парламента по покана на вътрешния министър Цветан Цветанов.

„Тук съм по покана на ГЕРБ и на г-н Цветан Цветанов. Така че днес, мисля, ще се забавляваме и ще ви изпея химна на ромите, защото предстои нашият празник“, заяви в Народното събрание Софи Маринова, предаде БГНЕС.

„Тук, в България, се чувствам най-силна и най-добре посрещната“, призна певицата в отговор на въпрос къде се чувства най-добре – в Европарламента или тук.

„Любов без граници“ (така се казва песента, с която Маринова ще представи България в Баку – бел. ред.) – това е моето послание: всички да се обичат и да се усмихват повече“, каза още певицата.

На „Евровизия“ ще пея сама, без балет, но вече подготвяме със стилисти и гримьори как ще изглеждам, добави тя и подчерта, че ще се постарае да не засрами страната си и да се представи в най-добрата си форма.

Не съм суеверна, но ако става дума за ритуал за успех синът ми Лоренцо ще е с мен в Баку, с него се чувствам най-силна и естествена. Ще се помолим на Господ да бъде с мен на сцената и да се представим добре, заяви тя с широка усмивка.

#Софи Маринова #Парламент #Евровизия #Народното събрание #ГЕРБ #Цветан Цветанов #вътрешен министър #роми #България #Европарламент #Любов без граници #Баку

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"