Семейство Симпсън се развежда

Семейство Симпсън се развежда
A A+ A++ A

Прочутата семейна двойка от малкия екран Хоумър и Мардж Симпсън, които са станали нещо като институция в САЩ, ще се развеждат след 25 години семеен живот в култовия анимационен филм "Семейство Симпсън" на "Фокс".

Съобщението бе направено от изпълнителния продуцент Ал Джийн.

След като стана ясно, че ще има два нови сезона, дойде и поредната новина: 27-ят сезон започва през септември "с разкритието след всичките тези години, че Хоумър е нарколептик и това оказва силно напрежение в семейството, разказва Ал Джийн. Хоумър и Мардж ще се разведат, а Хоумър се влюбва в своята фармацевтка".

Новата му фаворитка ще бъде озвучена от актрисата Лена Дънъм.

Синът на Хоумър и Мардж - Барт Симпсън, ще бъде убит от своя вечен неприятел - лошия Таити Боб. Това убийство обаче не е ясно дали ще е истинско, тъй като трябва да стане в епизода за Хелоуин, в който традиционно на семейство Сипсън се случват всякакви странни приключения, лишени от какъвто и да е било реализъм.

Анимационният филм, създаден от Мат Грьонинг, излиза на екран за пръв път през декември 1987 г. Всеки епизод се гледа средно от 7,7 млн. зрители в САЩ на малкия екран или онлайн, и от десетки милиони зрители по целия свят. Това е най-дълго просъществувалият американски анимационен сериал, носител на награда "Еми". 

#Семейство Симпсън #сериал #телевизия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"