Гонзо: Подадох оставка, „Левски” е над всичко

Гонзо: Подадох оставка, „Левски” е над всичко
Гонзо напуска отбора, след като в продължение на три години бе спортен директор, а на три пъти води тима и като наставник. Снимка: Livesport.bg
A A+ A++ A

Спортният директор и треньор на „Левски“ Георги Иванов–Гонзо заяви, че е подал оставка като наставник на отбора.

„Подадох оставка, вече не съм спортен директор и треньор. Призовавам феновете да подкрепят отбора, „Левски“ е най-важен от всичко“, заяви в четвъртък Иванов, след като проведе дълга среща с Тодор Батков и Иво Тонев, предаде БГНЕС.

Гонзо напуска отбора, след като в продължение на три години бе спортен директор, а на три пъти води тима и като наставник.

„Подадох оставка, вече не съм спортен директор и треньор. Най-важното сега е спокойствието на отбора. Това е моментът да кажа на феновете да подкрепят отбора, „Левски“ е най-важен от всичко“, заяви той след срещата, която се проведе в кантората на Тодор Батков.

Гонзо отвърна на атаките на Наско Сираков, който изключително остро го критикува на страницата си във „Фейсбук”.

„Доста атаки към мен имаше през тези три години. Тези атаки идват най-вече от хора, които са тотално деградирали. Говоря за Наско Сираков, който между двете залагания на мачовете и партията на покер пише във „Фейсбук“. Ще е много голяма грешка той да се върне в „Левски“. Той винаги е работил против отбора – така беше в Ловеч, сега постоянно е с хора от ЦСКА. Проверете нещата, за да видите, че не говоря празни приказки“, каза легендарният нападател на „сините“.

„Не се притеснявайте за мен, аз ще се оправя“, отговори Гонзо на въпрос за бъдещето му.

#ЦСКА #Ловеч #Иво Тонев #Тодор Батков #„Фейсбук“ #Наско Сираков #треньор #спортен директор #Гонзо #Георги Иванов #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"