Вече може и да се озовете до Брад и Анджелина в самолета (СНИМКИ)

Вече може и да се озовете до Брад и Анджелина в самолета (СНИМКИ)
Снимки: Туитър, dailymail.co.uk
A A+ A++ A

Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли радват феновете си, като започнаха да предпочитат обикновената икономична класа в самолетите пред първа. Известните съпрузи и 6-те им деца се качиха на редовен вътрешен полет на Air France от Париж до Ница, вместо да използват частен самолет, както правят всички звезди от техния ранг.

Холивудските актьори се опитват да живеят максимално нормален живот и нямат проблем с това да се смесят с обикновените пътници на терминала, а и в самолета, без каквито и да е ВИП условия и глезотии. 40-годишната Джоли и 51-годишният Пит, пътуваха от САЩ до Франция с децата си – Мадокс (13), Пакс (11), Захара (10), Шайло (9) и 6-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Както се вижда от снимките кланът Джоли-Пит изглежда точно като всяко друго семейство, което се е качило на борда на пътнически самолет и то в икономичната класа – Брад се опитва да намести ръчния си багаж в отделението над седалките, а децата му заемат места по редовете между другите пътници.

Брад и Анджелина имат имение в южната част на Франция и явно смятат да прекарат лятото си там.

Колкото и да са се опитвали да минат инкогнито, все пак Анджелина и Брад не са останали незабелязани за другите пътници в самолета, които са побързали да ги заснемат с телефоните си.

#Брад Пит #Анджелина Джоли #Франция #самолет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"