Уволниха служител на Министерски съвет, пиян блъснал такси

Уволниха служител на Министерски съвет, пиян блъснал такси
снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Служител на Министерски съвет остана без работа. Пиян той блъснал такси и дори заявил, че ще му се размине. Кадър на въпросния служител бързо обиколи социалната мрежа Фейсбук и събра негативни коментари.

В неделя в три през нощта такси в столичния квартал „Дружба” направо е пометено от връхлитаща кола. Ударът чупи парапетите на булеварда, а шофьорът, предизвикал инцидента, не само признава, че е пиян, но и заплашва, съобщава Би Ти Ви.

"Той предизвикa кaтaстрофa в жк. "Дружбa". Пред КАТ зaяви, че е пиян (бил нa свaтбa), че откaзвa дa дaде кръвнa пробa и че рaботи в Министерски съвет, което знaчи че ще го опрaвят и ще му се рaзмине. Другият (изпрaвеният) пък беше "опрaвячa" и ми обяснявaше кaк нямaм прaво дa го снимaм", потвърди Петър Караиванов, който направил снимките, и пред телевизионните камери.

От КАТ отказаха коментар, но потвърдиха за инцидента. Заявиха, че пияният шофьор вече е санкциониран. Заради това, че е отказал да даде кръвна проба за алкохол, книжката му е отнета за две години.

На правителствения шофьор са съставени актове за несъобразена скорост и го очаква глоба.

#Министерски съвет #служител #уволнен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »