След два дни в кома, руската ясновидка Джуна почина

След два дни в кома, руската ясновидка Джуна почина
Снимка: joinfo.ua
A A+ A++ A

След два дни в кома, световноизвестната руска ясновидка Джуна Давиташвили почина. За кончината на 66-годишната пророчица е съобщил нейният приятел актьорът Станислав Садалски.

Според руските медии, линейка я е прибрала от Арбат, където тя отишла в магазин до дома й да си напазарува храна. Там й прилошало. В болницата са откирли, че има сериозни проблеми с кръвта, която почти не циркулирала. Ръцете й били ледени, като на мъртвец, свидетелства Садалски.

Впрочем, тя отдавна беше мъртва, още от деня, когато синът й Вахтанг загина в автокатастрофа. Тя беше мъртва духом и телом, и просто доживяваше последните си дни. Беше загубила способността си да лекува, бързо ослепяваше. Просто не можа да преживее смъртта на сина си, допълва актьорът.

Сред известните пациенти на Джуна са Леонид Брежнев, Иля Глазунов, Джулиетта Мазина, Робърт де Ниро, Марчело Мастроянни, Андрей Тарковски, Федерико Феллини и много други. Тя беше и приятелка с българската пророчица Ванга, припомня lifenews.ru. Тя самата разказва, че сред пациентите й е и Борис Елцин.

Последната публична поява на Джуна бе през пролетта на 2014 г, когато в в ефира на местен телевизионен канал, заяви че пророчествата, направени от Нострадамус и от петричката пророчица Ванга за наближаващата Трета световна война след разгарянето на конфликта в Украйна, са напълно достоверни. Джуна направи и смразяващото предсказание, че нищо добро не чака човечеството занапред.

Наред с изцеляването Джуна създава и свое художествено творчество: рисува, пише стихове и разкази, играе на сцената заедно с Игор Талков и Андрей Державин.

През 2008 г. Първи канал на Руската телевизия заснема документален филм за Джуна, в който е използвана нейната собствена песен „Посрещаме заедно Нова година“ (на руски: Встречаем вместе Новый Год), написана заедно с Аркадий Укупник.

#пророчица #ясновидка #Ванга #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"