Денис Родман: България ми напомня за родния ми дом

Денис Родман: България ми напомня за родния ми дом
„Радвам се, че съм тук, България ми напомня за мястото, където съм израснал – Далас, Тексас“, сподели петкратният шампион на NBA. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Световноизвестният баскетболист от NBA Денис Родман заяви, че харесва България и че тя му напомня на родния му дом.

„Радвам се, че съм тук, България ми напомня за мястото, където съм израснал – Далас, Тексас“, сподели петкратният шампион на NBA на пресконференцията преди „Мачът на звездите“, предаде БГНЕС.

Известният със скандалното си поведение баскетболист разкри, че е приел с удоволствие поканата от страна на организаторите на „Мачът на звездите“.

„За мен е наистина чудесно да съм тук. Отдавна искам да дойда в България. Благодарен съм на хората, които ме поканиха. България ми напомня за Далас, където съм роден и израснах“, бяха първите думи на бившата звезда на „Чикаго Булс“.

„Основната ми цел тук е да обясня на децата колко е важно да спортуват и как това ще им помогне“, обясни Родман, който прие предложението на главния организатор на събитието Стефан Августинов да води един от отборите в предстоящия мач.

Американският баскетболист изненада всички, като заяви, че знае, че президентът на БФ „Баскетбол“ Георги Глушков е играл за „Финикс Сънс“.

#NBA #Денис Родман #баскетбол #NBA #България #дом #Далас #Тексас #Стефан Августинов #Георги Глушков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"