Търси се съпруга за звезда от "Здрач"

Търси се съпруга за звезда от "Здрач"
Снимки: Инстаграм
A A+ A++ A

Сексапилният актьор Келън Лъц, който разтопи не едно и две женски сърца докато бе в България, заяви, че иска да се жени. В края на миналата година той имаше връзка с модела Британи Уард, но изглежда нещата между тях не са се получили. Раздялата им не е обявявана официално, но за нея се подразбира, след като звездата от „Здрач“ сподели, че си търси съпруга.

30-годишният актьор разкри съкровените си желания в радиопредаване, където каза: „Търся си съпруга. Искам да намеря потенциална жена, с която да мога да създавам спомени, да сме сгодени в продължение на няколко години и да започна такъв тип живот“.

Оказва се, не само Келън е нетърпелив да създаде семейство, но и неговата майка. „Аз съм на 30! Знам, че по стандартите на Холивуд съм млад, но майка ми иска внуци. Аз не бързам с това, но искам да срещна точното улегнало момиче“, споделя звездата.

Келън Лъц разкрива още, че вече е спрял да търси потенциалната си половинка по клубове и се надява да срещне любовта на живота си чрез общи приятели.

#Холивуд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници