Убиецът на 16-годишния Георги не е психопат, но може да убие отново

Убиецът на 16-годишния Георги не е психопат, но може да убие отново
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Криминалният журналист Слави Ангелов смята, че 16-годишният Георги Игнатов, който бе намерен прободна рана в Борисовата градина, не е убит от психопат.

"Убиецът на Георги едва ли е психопат. Той е хулиган, който действа емоционално. И ако не бъде разкрит сега, вероятно ще го извърши за втори път", заяви криминалният журналист Слави Ангелов пред Нова телевизия.

Според Ангелов, че ако в следващите дни това престъпление не бъде разкрито, шансът това да се случи е минимален. Той определи като "работна версия" и "предположение" изказването на вътрешния министър Румяна Бъчварова, че убийството може да е извършено от футболни фенове.

От Сдружението на българските футболни привърженици реагираха остро на изказването на Бъчварова.

"Аз съм изумена, че Бъчварова лансира подобна теза с цялата отговорност, която носи един министър, и то 24 часа след това престъпление. Сутринта още преди тя да изплещи това нещо ми казаха, че има убито момче и МВР ще използва тази теза. МВР отчаяно се нуждае от нова вълна на изстъпления и насилие между футболните клубове", заяви Ели Ваташка, която е председател на Сдружението на българските футболни привърженици.

В сряда МВР потърси помощ от гражданите, които във вторник между 10 и 12 ч. са били в района на Борисовата градина и бул. „Драган Цанков“, където бе убит 16-годишният Георги. Приятелката на Георги - Лора, ученичка в строителната гимназия, е първата, пристигнала на мястото на убийството, след като Георги й се обадил, че е намушкан.

Основната версия на криминалистите е сбиване между привърженици на футболни клубове, завършило с фатален край. Заподозрени обаче няма.

#Слави Ангелов #Ангелов #Борисовата градина #Румяна Бъчварова #Бъчварова #Ели Ваташка #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници