Жорж Ганчев се завръща

Жорж Ганчев се завръща
Жорж Ганчев категорично заяви, че догодина ще се яви самостоятелно на изборите, без да участва в каквито и да било коалиции. Снимка: nova.tv
A A+ A++ A

Бившият депутат и кандидат-президент Жорж Ганчев заяви в четвъртък, че се връща в политическия живот.

„За най-голямо мое учудване искам да кажа, че Жорж се връща в политиката. Не мога да търпя крадците на България в политическата класа да се държат като фараони и техните мекерета – местните фараони в малките градчета, да тероризират дребния, средния и семейния бизнес, за който се борих аз толкова години“, заяви Ганчев пред Нова телевизия и допълни, че се завръща със своята формация „Национално патриотично обединение“.

Жорж Ганчев категорично заяви, че догодина ще се яви самостоятелно на изборите, без да участва в каквито и да било коалиции.

Ганчев декларира, че иска да даде надежда на младите българи да не презират труда и езика си, а да се гордеят с него.

Той се обяви срещу политици като „Болен Лидеров“ (лидера на „Атака“ Волен Сидеров - бел.ред.), защото той предлага единствено омраза.

„Нашият народ е една шепа, как може брат с брата да се третира с омраза“, каза Ганчев и допълни, че политиката на омразата е „стара шапка“ и че вместо това иска партията му да излъчва вяра, добрата и уважение към закона и семейството.

Той коментира също, че старата му партия „Български бизнес блок" (БББ), с която стана известен, не съществува, защото била открадната по указание на Иван Костов с помощта на „циганите на Цветелин Кънчев“.

Ганчев обясни, че през 1994 г., когато БББ спечели 24% на парламентарните избори, „червената мафия“ им отнела 720 000 допълнителни гласа, като ги обявила за мъртви души.

Относно управляващите Жорж Ганчев направи следния коментар:

„Бойко е нужен днес. Той е енергичен и може да свърши работа. Учи се в движение, както виждате, и си променя мнението по четири пъти на ден, но може би ситуацията го налага. Но една птичка пролет не прави“.

Той разкритикува премиера, че се вслушва повече в хора, които му казват винаги „да“, вместо в експертите, които разбират повече от него.

Ганчев допълни, че „в България властта се търкаля по улицата и всеки може да се наведе и да я вземе“.

Накрая той разказа за себе си: „Живея в Галактика Владая. Обичам си селото. През лятото съм в село Резово, в Лос Анджелис – на 800 метра от океана. Сега с моя нов партньор в Холивуд написахме нов филм – екшън трилър. Локацията е Русе. Много бърз, с любовна история вътре, бандюги от Русия перат пари през България“.

Жорж Ганчев сподели още, че е режисьор, продуцент и сценарист на филма и че актьорство не му трябва, тъй като е „щастливото овчарче от България“. Похвали се и с романа си „Радостта на палача“.

#Жорж Ганчев #Ганчев #Иван Костов #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"