Създават карта на градските оазиси в България

Създават карта на градските оазиси в България
Русе, снимка: Даниел Димитров
A A+ A++ A

Карта на градските оазиси в България ще бъде създадена по инициатива на онлайн платформата Strongbowmap. Целта е да се съберат идеи за места за незабравими вечери с приятели.

Всеки може да участаа в създаването на картата, като просто трябва да отиде на любимото си място - парк, зелена градинка, тераса с гледка, покрив или друга любима открита локация, да направи снимка и да я публикува в социалната мрежа Инстаграм с таг #Strongbowmap. Трябва да се добави локация към снимката, след което тя се появява на картата ТУК.

Всяка седмица ще има награда - възможност за изкарване на вечер на невероятно място с гледка в центъра на София, Пловдив и Варна (покрив на знакова локация).

Т.нар. градски оазиси са много популярни в момента по цял свят, като алтернативни места за прекарване на  свободното време в града, казват организаторите . Желанието им е да помогнат на хората, търсещи емоции, лекота и преживявания във всекидневието си, да откриват нови места в града, да се изненадват от него и да го опознават в друга светлина. /ДД

 

#град #карта #Инстаграм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »