Протест: Синдиците плащат от 4 до 11 хил.лв. за външни услуги

Протест: Синдиците плащат от 4 до 11 хил.лв. за външни услуги
Божидар Томалевски Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Синдиците на КТБ са сключили близо 120 договора за външни услуги на стойност между 4 и 11 хиляди лева всеки. Така те продължават да ограбват банката и накрая няма да остане с какво да ни платят, оплакаха се вложители на пореден протест пред сградата на трезора.

В същото време банката има юристи. "Сериозно сме притеснени и затова сме тук, защото от масата на несъстоятелността няма да остане абсолютно нищо за вложителите да бъдат овъзмездени, тъй като тези синдици, заедно с Миленков, който е от ФГВБ, ще откраднат всичко", коментира пред медиите Божидар Томалевски от Асоциация на пострадалите от КТБ /АПКТБ/.

Свидетели сме на безпрецедентно поведение от страна на синдиците и Фонда за гарантиране на влоговете, твърдят вложителите, посетили днес сградата на КТБ на площад "Гарибалди".

В качеството си на кредитори и от името на АПКТБ те настояват за отговор на 6 въпроса. Сред тях са: с кои адвокатски екипи работят в КТБ, какви хонорари им плащат, за какви услуги, а също и с кои потенциални инвеститори правят срещи.

Самият факт, че до момента не им се дава какъвто и да е бил отговор, според тях, означава, че банката се краде и източва умишлено.

#КТБ #синдици #вложители #Божидар Томалевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници