Бареков отрече, че е с Николета Лозанова. Тя и не ще да чуе за него.

Бареков отрече, че е с Николета Лозанова. Тя и не ще да чуе за него.
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Евродепутатът Николай Бареков силно се разгневи на твърденията, че се е разделил с половинката си Мария Календерска. Той написа дълго излияние в социалната мрежа Фейсбук, в което се гневи на жълтата преса. По думите на лидера на ББЦ журналистите се вълнували повече от личния му живот, отколкото от дейността му като евродепутат.

"Напоследък публикациите в жълтата преса за личния ми живот са достойни да грабнат не престижната награда за българска журналистика „Черноризец Храбър“, а направо „Пулицър“, пише Бареков.

Той обяснява още, че личният му живот всъщност е скучен.

„Що се отнася до всички медии, които продължават да ровят в панера с мръсното пране на политиците, ще обясня, че моят личен живот изглежда скучен. Гледам си децата, имам си канарче на име Чико, за да има кой да ми чурулика в малкото свободно време, а през останалото време изпълнявам задълженията си на евродепутат в ЕП, което за жалост никак не представлява интерес за тях“, споделя политикът.

Повод за недоволството му се оказаха твърдения, че новата жена до него е Николета Лозанова.

„А щом темата дали Мария е до мен е по-важна от постиженията на българските представители в Европейския парламент, ви съветвам да следите не сайта на ББЦ, а предаването "Папараци" на същата г-жа Николета Лозанова, където жената до мен ще участва тази неделя.“, пише още Бареков.

Оказа се обаче, че постът на Бареков е твърде дълъг за потребителите на социалната мрежа. Един от тях дори написа, че никога не би "прочел нещо толкова дълго във Фейсбук".

От своя страна Лозанова също опроверга слуховете в своя профил във Фейсбук.

"Днес съм била с Бареков, преди това бях със свинар, арабин, земеделец и всичко възможно селскостопанско! С кой ли ще съм утре? Защо толкова ме подценявате, че веднъж не написахте с ерудиран, успял и много уважаван и достоен мъж... И защо веднъж не подплатихте фантазиите си с факти?! Кога ли ще ви секне музата... Не стига, че сте се изчерпали, ами и се повтаряте вече, моля - не изтърквайте името ми! Казах "името ми", защото личността ми не можете никога", написа тя.

Ето и пълния текст на поста на Бареков, без редакторска намеса:


Напоследък публикациите в жълтата преса за личния ми живот са достойни да грабнат не престижната награда за българска журналистика „Черноризец Храбър“, а направо „Пулицър“. Подходяща е и най-голямата награда, връчвана от председателя на КРИБ, за постижения в журналистиката – „Олигофрен“. Тенденциите в съвременните медии разплакват всички домакини, които се умиляват от турските сериали в праймтайма, от снимки с магнолии, теменужки и всякаква флора и фауна, близки до сърцето на снимащия се с тях.

Явно режисьорите на медийната среда са станали особено изобретателни в налагането на новите опорни точки, след като изчерпаха темата, как Бареков е най-лошият човек в политиката и единственият в света, който е “ограбил народа си“ и е „предал избиратели си“, без един ден да е бил във властта. Истински световен рекорд! Но и смисълът на този кьорфишек се изчерпа за избирателя, който рано или късно проглежда през медийната мъгла и разбира колко жестоко е бил манипулиран, за да не забележи неопетненото и новото в политиката.

Сега се оказва, че Бареков е бил политик под прикритие, докато в истинския живот е представлявал нещо средно между Брад Пит и Леонардо Ди Каприо, „секссимвол“ за всички гимнастички, певачки и плейметки, взети накуп… След „върха“ с Николета Лозанова, да се готвят Мадона, Адриана Лима, Джесика Алба и всички, на които им дойде редът.

Разбирам, че на всяка цена имиджът на Бареков и неговото семейство трябва да бъде съсипан, поради простата причина, че винаги съществува опасност един "клан-недоклан" политик, ако е по-упорит, да възкръсне и да започне пак да мърда за ужас на опонентите си.

Колеги, за ваше улеснение искам само да заявя, че поредната лъжа, в която главна роля има Николета Лозанова, е съшита с бели конци. Журналистът сериозно е развихрил въображението си, особено в частта със залавянето, сякаш взето от детективски роман на Реймънд Чандлър. Надявам се поредната история с фамозната Николета Лозанова да послужи за вдигане на тиража и на вестника, който я е написал, и рейтинга на нейното предаване. Аз самият съм се примирил със съдбата, че според същите тези вестници съм „най-малко одобрявания от народа политически лидер“, макар и единственият в класациите, който не е участвал в софрата на властимащите, ограбили и трохите на народа.

Сигурен съм, че моето семейство продължава да бъде с мен, дори и в тези нелеки мигове за един политик, когато всички до един се обединяват, за да го съсипят, защото е дръзнал да се противопостави на статуквото, както и да унищожат партията, създадена от него, която макар и за кратко обърка сметките на кукловодите.

Що се отнася до всички медии, които продължават да ровят в панера с мръсното пране на политиците, ще обясня, че моят личен живот изглежда скучен. Гледам си децата, имам си канарче на име Чико, за да има кой да ми чурулика в малкото свободно време, а през останалото време изпълнявам задълженията си на евродепутат в ЕП, което за жалост никак не представлява интерес за тях. От време на време хвърлям око как медиите без изключения помпозно отразяват великите успехи на управляващите в провеждането на всички реформи, които обещаваха преди изборите и рязкото покачване на жизнения стандарт на хората, които след 9 месеца ново управление вече са надминали швейцарците по развитие и средна работна заплата на глава от населението!!! А щом темата дали Мария е до мен е по-важна от постиженията на българските представители в Европейския парламент, ви съветвам да следите не сайта на ББЦ, а предаването "Папараци" на същата г-жа Николета Лозанова, където жената до мен ще участва тази неделя.

Нивото на вестникарската журналистика и рейтинговите предавания е явно толкова възвишено, че не им е работа да отразяват същинските проблеми на хората и мерките, които политиците в ЕП взимат за решаването им. Но дали някой е обърнал чаршафите я на Николета, я на някоя певачка се оказва новина с фундаментално значение за цялото ни общество. Може би някой се надява, че колкото по-опростачен е народът и по-битовизирани са политическите нрави, толкова по-незабелязано и неосъзнато ще остане крайно мизерното положение, в което се намират избирателите и безнадеждната ситуация в милата ни държава.

Остава сами да си отговорим на въпроса ‪#‎КОЙ‬ има полза да фабрикува гадни и долнопробни лъжи по пожълтелите вестници за единствения неудобен политик само, а всекидневните политически и корупционни скандали на всички, които се натъпкаха във властта, да минават на заден план, докато „моралните“ и „праведни“ управляващи си стоят в сянката на задкулисието и необезпокоявани злоупотребяват всекидневно с обществените ресурси.

#Николай Бареков #Николета Лозанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"