Stereo MCs ще правят компания на Роби Уилямс на Spirit of Burgas (СНИМКИ+ВИДЕО)

Stereo MCs ще правят компания на Роби Уилямс на Spirit of Burgas (СНИМКИ+ВИДЕО)
Stereo MCs
A A+ A++ A

Една от най-добрите британски групи е потвърдила участието си като хедлайнер във втория ден на Spirit of Burgas (7-8 август). Засега организаторите издават само, че това е банда, обявена за една от най-добрите на 21-и век.

След вече потвърденото участие на Роби Уилямс, публиката ще има възможността да чуе и наскоро нашумелия Kwabena Adjepong, по-известен като Kwabs (на снимката доу).

Сравняваният със Seal британец с нигерийски произход, е считан за следващата най-голяма звезда на острова. С хитовете си Walk, Last Stand и Perfect Ruin, той за кратко време оглави повечето европейски класации. Наричан от критиците „феномен”, 24-годишният изпълнител идва с цял бенд и едночасов сет, специално подготвен за фестивала.

Преди него на сцената ще звучи на живо един от най-големите хитове на 2008 г. Авторът на един кавър, надминал дори оригинала си, макар и на звездните 50 Cent, Джъстин Тимбърлейк и Тимбаленд. Именно акустичната версия на Ayo Technology в изпълнение на Milow (на снимката долу) ще зазвучи и в Бургас.

За последните няколко години белгийският изпълнител и текстописец се превръща в едно от най-вълнуващите имена от музикалната поп сцена. Обявеният за най-добър белгийски артист от MTV, Milow ще внесе романтика с лиричното си изпълнение под небето в Бургас.

В първия ден на феста гостуват едни истински любимци на родната публика - Stereo MCs, които още с първото си появяване в София през 2002 г. завладяха сърцата на хиляди с хитове като Black Gold и Connected. Култовата банда изгрява през далечната 1985 г., когато рязко обръща посоката на хип-хопа с мощен саунд, смесвайки брейкбийт, фънк, соул и рап, по-късно наречен брит-хоп.

Сцената на „На тъмно“ също е подготвила богат списък с артисти с наши групи, както и с артисти от съседните Румъния и Македония. Сред първите потвърдени имена са Basska (Румъния, на снимката горе), Conquering Lion (Македония, на снмиката долу), Миленита, Котарашки & The rain dogs, Ogi 23, "Мерудия", "Северозападняците", Rebelites, DJ Balcan Mash и Toy Letters.

Промо билетите pd Spirit of Burgas са от 150 лв. за двата дни на фестивала ще се продават до 17 май, а от 18 май - стават 150 лева за 7 август, 60 лева за 8 август и 180 лева за целия фестивал.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров.

#Роби Уилямс #фестивал #Бургас #музика #Stereo MCs #SPIRIT of Burgas #Миленита #Ogi 23

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници