Камери на пътната агенция добавят улики срещу Герман Костин

Камери на пътната агенция добавят улики срещу Герман Костин
A A+ A++ A

Автомобилът на руснака Герман Костин “Фолксваген Поло” е бил уловен от камери на пътната агенция в района на Приморско и Пасарел между 8 и 10 февруари, когато се смята, че са убити 5-годишният Никита и майка му Анна, пише "24 часа", като се позовава на разследващи.

Записите дават достатъчно информация, че той първо е бил в курортното градче край морето, след това е пътувал за София и оттам за Пасарел. Джиесемът му също показал, че е бил и на двете места.

С тези допълнителни улики разследването на зловещите убийства се доближава до развръзка.

Най-сериозното доказателство засега е ДНК-то на Костин по синята кърпа, с която било увито детето, подчертава изданието. За сравнение полицаите ползвали самобръсначка на Костин, по която също имало биоматериал от него.

В петък на Костин бе повдигнато обвинение за убийството на 5-годишния Никита, чийто труп бе открит на 20 март край ВЕЦ “Пасарел” в куфар. 20-тина дни по-рано части от тялото на майка му - 34-годишната рускиня Анна Леонтиева, бяха намерени в гориста местност край Приморско, в района на резиденция “Перла”.

Все още не е повдигнато обвинение за убийството на Анна, тъй като от откритите части от трупа не може да се установи как точно е умъртвена тя.


В петък по време на следствения експеримент с Костин полицаите се натъкнали на части от силно разложен труп до мястото, където бе открито телцето на детето.

Криминалисти казаха, че са открити части от тяло, но няма крайници. Жители на Пасарел пък казаха пред Нова телевизия, че забелязали, че трупът е с анцуг и маратонки. Утре медицинска комисия от няколко лекари ще направи аутопсия на тялото. Тя трябва да установи пола и причината за смъртта. Ще се изяснява и дали има връзка с убийството на Никита.

#камери #Герман Костин #Никита #Анна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"