Бащата на Ани в отделна килия, за да не го убият затворниците

Бащата на Ани в отделна килия, за да не го убият  затворниците
A A+ A++ A

Бащата на Ани Борисова, който бе обвинен в нейното убийство в Атина, ще бъде преместен в затвор на остров Корфу в сряда, предаде Би Ти Ви.

27-годишният мъж ще бъде настанен в самостоятелна килия отделно от другите затворници, поради съображения за сигурност. Според полицаите, 27-годишният мъж може да се самоубие или да бъде убит от другите затворници заради жестокостта, с която е убил собственото си дете. 

Майката на детето остава в предварителния арест в Атина. Във вторник тя поиска получи 48-часова отсрочка и ще бъде изправена пред прокурора в четвъртък.

Останките на 4-годишното българче Ани Борисова може никога да не бъдат открити. Това става ясно от думите на Христос Папазафирис, началник на полицията в Атика. Причина за констатацията му е начинът, по който убиецът се е отървал от тялото. Детето е било разчленено, а нейните останки са били изхвърлени в различни контейнери за боклук в Атина по начин, по който е невъзможно да се определи, че това са части на тяло.

Вероятно убийството е извършено около 8-9 април, а 27-годишният й баща е признал, че за няколко дни е изхвърлил останките, така че да изглеждат като изхвърлени остатъци от храна.

#Ани Борисова #Атина #Гърция #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »