И това го има: Депутат намери портфейл и го върна

И това го има: Депутат намери портфейл и го върна
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Макар че често се твърди, че политиците в България мислят само как да заграбят повече пари, един народен представител разби статуквото. Става въпрос за  Искрен Веселинов от Патриотичния фронт, а поводът е един портфейл.

Депутатът съвсем случайно намерил портмонето, а в него имало значителна сума пари. Вместо обаче да запази съдържанието за себе си, Веселинов пуснал историята във Фейсбук.

"Преди малко намерих портфейл в близост до Здравната каса. В него няма документи, но има една снимка и бележка от НЕЛК на Петя Гочева. Утре ще занеса портфейла в 1-во РПУ, но моля споделете, дано открием жената и се успокои, че вътре има и доста пари", написа депутатът в профила си.

Все пак той е успял да издири собственичката на портфейла.

"Късно снощи вече разбрах коя е жената, която е собственик на портфейла. Все още не съм осъществил контакт с нея. Фейсбук си свърши работата. Имаше над 300 споделяния”, разказва депутатът в телефонна връзка в ефира на Нова телевизия.

Той отказа да посочи колко точно пари е имало в портфейла, но изтъкна, че става въпрос за "значителна сума".
Веселинов призна още, че също е губил портфейла си и то два пъти. „И на двата пъти се е намирал кой да ми го върне", заяви народният представител.

#портфейл #депутат #пари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници