Лео на лов за жени онлайн

Лео на лов за жени онлайн
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Холивудската звезда Леонардо ди Каприо е обсебен от мобилното приложение Tinder, с чиято помощ могат да се търсят представители от срещуположния пол. Говори се, че звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ много обича да използва апликацията за запознанства и често проверява „кой е наблизо“.

Актьорът обаче използва фалшиво име, така че другите потребители в Tinder всъщност не могат да разберат с кого си пишат. Явно, за да оправдае манията си по приложението за онлайн запознанства, Леонардо твърди, че не е единствената известна личност, която го използва.

Източник сподели: „Лео призна, че влиза в приложението под името Леонард. Той твърди, че не е ходил на нито една среща, но все още е обсебен от това да разглежда момичета и да вижда кой е наблизо“.

От месеци наред се говори за интимни отношения между Леонардо ди Каприо и Риана, но двамата така и не потвърждават дали наистина имат връзка. Дори това да е така обаче, изглежда тя не е особено сериозна. 

В последно време актьорът излиза в компанията на Джъстин Бийбър, около когото винаги има много модели – нещо, което привлича и двете звезди.

#Леонардо ди Каприо #Джъстин Бийбър #Риана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"