Принц Уилям и Кейт зарадваха феновете, чакащи пред болницата

Принц Уилям и Кейт зарадваха феновете, чакащи пред болницата
Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Херцозите на Кеймбридж Катрин Мидълтън и принц Уилям всеки момент ще посрещнат второто си дете. Вълнението обаче не им попречи да помислят за почитателите си, които вече са в очакване пред болницата "Сейнт Мери". Те ги изненадаха с наистина мил жест. Почитателите на двойката нощуват от няколко дни пред родилното отделение на крилото "Линдо" на болничното заведение в очакване на бъдещия наследник.

Кейт и Уилям са изпратили за своите фенове торти и сладкиши, с които им благодарят за тяхната подкрепа. Кутиите със сладкишите са били завързани с розова панделка, което лондончани веднага възприели като намек за пола на нероденото дете.

Припомняме, че това не е първият път, в който Уилям и Кейт показват своята благодарност към кралските поддръжници. В навечерието на сватбата на двойката през 2011 г., принц Уилям излезе от Clarence House, за да поздрави тези, които се събираха в навечерието на сватбата. Той се срещна с тъплите, за да се здрависа и снима с тях.

Кейт всеки момент трябва да роди и ако това не се случи до дни, ще се наложи раждането да бъде предизвикано. Междувременно стана ясно, че херцозите на Кеймбридж ще обявят щастливото събитие в социалната мрежа Twitter, което е прецедент за кралската фамилия.

#принц Уилям #Катрин Мидълтън #бебе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"