Адвокатът на Цветан Василев: С клипа напомняме на Искров да си ходи

Адвокатът на Цветан Василев: С клипа напомняме на Искров да си ходи
Снимка: Нова Телевизия
A A+ A++ A

„Целта на публикуването на клипа, на който се вижда как Цветан Василев и управителят на БНБ Иван Искров пеят заедно „Назад, назад, моме Калино” беше да напомним, че Иван Искров искаше да си ходи, но нямаше кой да го освободи и че му е време”. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия в понеделник адвокатът на Цветан Василев, Константин Симеонов.

Малко „на патерица” му направихме подарък за рождения му ден, нищо повече, добави той. „Цветан Василев каза, че в неговите нотариално заверени изявления има нелицеприятни неща за доста хора от елита на България”.

Симеонов посочи, че предоставянето на този клип е най-вече заради това, че медиите са достатъчно свободни да се съобщава информация, която е интересна за обществото. „А що се касае до това дали това е предупреждение за други хора, най-вероятно да. Персонално не мога да ви кажа нищо”. 

"Не мога да кажа какъв е поводът за този запис, вероятно наистина е именният ден на съпругата на господин Василев”, коментира още Константин Симеонов.

Запитан за чистотата на контактите, адвокатът отговори, че трябва да питат господин Искров. "Защото той е управител на БНБ, а господин Василев е частник – може да се срещне с когото си иска. Проблемът е какво прави шефът на националната банка”, заяви адвокатът на Цветан Василев.

 

 

 

#Иван Искров #Цветан Василев #Константин Симеонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"