Чеци: Опитват се да ме изкарат чудовище, а е точно обратното

Чеци: Опитват се да ме изкарат чудовище, а е точно обратното
снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Опитват се да ме изкарат чудовище, а е точно обратното. Никога не съм бил груб с жена. Това заяви Николай Русинов-Чеци – основният обвиняем за жестокото убийство на Яна Маринова в Борисовата градина в ефира на Нова телевизия. Той дори предложи да изброи всички жени, с които е бил и те да кажат.

Той заяви, че тези, които са изнасилили и убили Яна, са били „изроди”. „Погледнете снимките – чувството е отвратително. Но не я познавам, за няколко часа сме били заедно. Но до тук – не ми е мъчно!”, заяви отново Чеци.

„Запишете си или аз да ви запиша, ако имате тапи в ушите – аз не съм извършил това престъпление”, подчерта обвиняемият. „Аз съм добър човек. За някои хора дори съм най-добрият човек на света”, заяви със самочувствие Николай Русинов.

Той потвърди, че е правил секс с Яна, но заяви, че след това си е тръгнал.

"Бяхме на едно шалте. Видях я, че спи. Взех си раницата и си тръгнах. Ако бях в хотел, пак така щях да направя. Това беше секс за една нощ. Има разлика между секс и любов. Никой не говори за кавалерство – имахме връзка от вечерта”, каза още Русинов.

„Вечерта след концерта се видяхме. Бяхме си пийнали. Говорихме, танцувахме, правихме секс. После се разделихме", посочи той.

Запитан независимо дали е убил Яна или не, дали се харесва, Чеци отговори: „Защо само аз трябва да съм „идиота”, който е обвинен? На вас може ли да ви е мъчно за един човек, с когото сте прекарали вечерта в пияно състояние? Може да ви е мъчно за собственото дете, обаче за секс за една вечер как да ви е мъчно? Съжалявам, така се е случило. Вместо да говорите за свинщината, която се случи по време на делото, вие ме питате за връзка за няколко часа”, заяви още Чеци.

 

#Чеци #убийство #Борисова градина #Николай Русинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »