Ясновидка предрече: Дъщерята на принц Уилям ще се роди на 25 април

Ясновидка предрече: Дъщерята на принц Уилям ще се роди на 25 април
Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Второто дете на принц Уилям и херцогиня Катрин ще бъде момиче и ще се роди на 25 април, събота. Името на кралското бебе ще включва Виктория и Даяна. Малката принцеса ще бъде с тъмна коса и сини очи. Тази информация британска ясновидка е получила не от кого да е, а от духа на покойната принцеса Даяна, пише в. "Дейли експрес".

58-годишната врачка Каролина Брус от Неърсъбро, Йоркшир, до такава степен е уверена, че духът на лейди Ди е запознат с бъдещето, че е заложила 50 лири в букмейкърската къща "Ладброукс" на прогнозата от отвъдното. Ако подаденото от "кралската информаторка" се окаже вярно, контактьорката ще спечели 25 000 лири, които ще дари за благотворителност в чест на принцеса Даяна.

Каролина Брус твърди, че контактува с духа на покойната лейди Ди още след смъртта й през 1997 година. "Разговорите" им са зачестили, след като миналата година беше оповестено, че синът на принцеса Даяна, принц Уилям и съпругата му очакват второ си дете.

Залозите за бъдещия кралски наследник текат в пълна сила. Избралите по-реалистични залози предлагат 8 към 15 за раждане на момиченце и 11 към 8 за момченце. Най-популярното име за момиченце е Алис при залог 5 към 4. И въпреки масовата увереност, че второто отроче на херцозите на Кеймбридж ще бъде момиченце, предпочитаните имена при залог 20 към 1 са за мъжките имена Артър и Джеймс.

#принц Уилям #Катрин Мидълтън #Кеймбридж #принц Джордж #принцеса Даяна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »