Дъщерята на Уитни Хюстън пребори комата

Дъщерята на Уитни Хюстън пребори комата
Снимка: Инстаграм
A A+ A++ A

Дъщерята на знаменитата американска певица и актриса Уитни Хюстън – Кристина Браун, излезе от кома, съобщи бащата - певецът Боби Браун. Той беше цитиран от американското издание "Дейли нюз". Другите роднини засега не потвърждават информацията.

Припомняме, че на 31 януари Кристина Браун беше открита в безсъзнание във ваната в дома си край Атланта. Лекарите я поставиха в изкуствена кома.

В края на март стана ясно, че е била прехвърлена в рехабилитационен център.

„Моля ви да уважите личното ни пространство. Позволете на мен и семейството ни да се справим с тази трагедия и дайте подкрепата и любовта си на дъщеря ми, която се бори за живота си. Тя има нужда от тях“, обяви с публично твърдение бившия съпруг на музикалната легенда. 

Новините за тежкото състояние на Боби Кристина дойдоха само седмица преди да бъдат навършени три години от смъртта на нейната майка, която също почина след удавяне в своята баня вследствие на свръхдоза наркотик. Шесткратната носителка на наградата "Грами" бе намерена мъртва в банята на стаята си в хотел "Бевърли Хилтън" в Лос Анджелис на 11 февруари 2012 година. Тя бе на 48 години. 

#Боби Кристина #Уитни Хюстън #Боби Браун

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници