Съдия Ченалова: Едва ли скоро ще проговоря за нещата, които знам

Съдия Ченалова: Едва ли скоро ще проговоря за нещата, които знам
Румяна Ченалова, снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Не знам дали скоро ще имам възможността да говоря за нещата, които са ми известни. Бях предупредена, че трябва да се пазя, няма да коментирам какво знам и колко знам, каза в ефира на Би Ти Ви съдия Румяна Ченалова, във второто си за днес телевизионно интервю.

Преди това тя каза, че "всеки човек може да бъде опасен" и че тя имала "такава информация".

"Аз съм извън съдебната система, отстранена съм. Всяка връзка с делата и колегите ми е прекъсната", обясни тя. Твърди, че не я притеснили думите на нейна колежка, че има данни за взет подкуп от нея, но нямало обвинение за това.

"Стана ясно, че тези данни за извършен подкуп са думи само на едно лице, заяви съдийката. Не съм вземала подкуп, не съм искала и не ми е даван подкуп и не познавам тези лица, за които става дума и чиито имена бяха посочени в рамките на това заседание, дори като имена не са ми познати".

"Преди седмица си мислих, че не мога да съм в по-лоша ситуация, но след издирването и задържането ми, вече самата аз не мога да знам какво да очаквам от тук нататък, призна Ченалова. Не мога да предвидя какво може да ми се случи. Ще се боря за правата си и за своята истина доколкото ми стигат силите".

#Ченалова #Румяна Ченалова #съдия #съд #дело

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »