Транссексуална актриса се разсъблече гола (ВИДЕО)

Транссексуална актриса се разсъблече гола (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Транссексуалната актриса Лаверн Кокс хвърли всичките си дрехи, за да се появи гола на страниците на сп. Allure. Звездата от филма Orange is the New Black се надява да вдъхнови читателите, които видят кадрите.

Тя е първата транссексуална представителка на нежния пол, поставена на корицата на сп. "Тайм" и подредена сред 100-те най-влиятелни личности.

Твърди, че първоначално не желаела да се снима гола. Но после променила мнението си, след като размислила какво послание ще носят тези снимки:"Прецених, че това ще бъде от особено значение за общностите, които  представлявам. Гледайки чернокожа транссексуална жена, прегръщаща и обичаща всичко около нея,  може да подейства  вдъхновяващо и привлекателно и за други приятели".

 

Според нея има красота и в неща, които хората оценяват като несъвършени: "Просто исках да бъда щастлива и ако това се хареса на други хора, ще бъде чудесно. Ако пък не, аз пак ще съм щастлива".

Ангажиментите и признанията на 30-годишната Кокс не спират. Тя беше номинирана за награда "Еми" за ролята си в сериал, получи множество награди от различни групи хора със странна сексуална ориентация заради защитата от нейна  страна на транссексуалната общност. Участва и в продукция на Си Би Ес.

 

#кино #актриса #гола

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »