Полицията ще дебне за нарушения по пътищата - Акция "Скорост" е в ход

Полицията ще дебне за нарушения по пътищата - Акция "Скорост" е в ход
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Служителите на реда ще следят за нарушения по пътищата, като част от акция "Скорост". Тя се провежда в цялата страна заради очаквания засилен трафик. Нарушителите ще се спират и санкционират на място. 


Повече от 300 000 автомобила са напуснали столицата, за да могат да се възползват от четирите почивни дни. Очаква се днес те да се завърнат. На всички изходи на големите градове ще има патрули на пътна полиция, които ще регулират движението.

 

Пътните полицаи ще следят и участъците в страната, в които се очаква най-сериозен трафик.основният поток прибиращи се след великденските празници ще бъде по автомагистралите „Хемус”, „Тракия” и „Люлин”. Натоварване се очаква и по граничните пунктове. Като традиционно най-голям трафик минава през Кулата, Калотина и "Капитан Андреево". 

 

Днес между 14 ч. и 20 ч., ще бъде ограничено движението на тежкотоварните превозни средства над 12 т по автомагистралите и определени по-натоварени участъци от републиканската пътна мрежа


Препоръката към шофьорите е да карат внимателно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на „пътна полиция“.

#полиция #акция #скорост

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници