Дъщерята на Кърт Кобейн мрази "Нирвана"

Дъщерята на Кърт Кобейн мрази "Нирвана"
На снимките: Франсис Бийн Кобейн
A A+ A++ A

Франсис Бийн Кобейн призна, че не е голям фен на музиката на баща си Кърт Кобейн. "Наистина не обичам "Нирвана". Съжалявам,"Юнивърсъл мюзик", заяви тя.

Споделя, че обича музиката на Mercury Rev, Oasis, Brian Jonestown Massacre: "Гръндж сцената не е това, което ме вълнува и интересува".

Въпреки това, Франсис признава гения на баща си и сподели, че все още някои от песните му я карат да плаче: Territorial Pissings е страхотно парче, плача всеки път, когато го чуя".

В момента тя е на 22 години, но загубва баща си едва на 20 месеца: "Бях на 15, когато осъзнах, че е неизбежно да се откъсна от това. Когато съм в кола и пусна радиото, чувам песен на баща ми. Той е по-голям от живота, а нашата култура е да сме обсебени от мъртви музиканти. Обичаме да ги поставяме на пиедестал. Ако Кърт просто беше друг човек, който изоставя семейството си по възможно най-ужасния начин… Но не беше. Той вдъхнови хората и те го поставиха на пиедестал. Той стана още по-голям, след смъртта си".

"Кърт стигна до точката, когато, в крайна сметка, трябваше да жертва всяка частица от себе си за своето изкуство, защото светът го изискваше от него", смята Франсис.

За връзката на родителите си тя споделя, че единственото, което знае е,  че е била "отровна". Според нея тя не е била бебе, което е трябвало да им помогне да преодолеят проблемите си. "От видеозаписите и писмата,  които имам от Кърт… баща ми ме е обичал", заяви тя.

#Нирвана #Кърт Кобейн #музика #песен #Франсис Бийн Кобейн

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"