Братя Галеви вероятно са в Дубай и властите знаят това

Братя Галеви вероятно са в Дубай и властите знаят това
Пламен Галев (вляво) и Ангел Христов са в неизвестност от май 2012 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, най-вероятно са в Дубай и това е известно на прокуратурата. Държавното обвинение засега отказва да каже къде са бегълците от родното правосъдие, съобщи "България Днес".

Според изданието властите отдавна са намерили скривалището на бившите барети. Източникът му твърди, че става въпрос за арабска страна, с която България няма договор за екстрадиция.

Според запознати факт е, че бивши телохранители са поели бизнеса на Галеви след изчезването им. Георги Градевски-Конана и сподвижникът им Николай Радев-Отвертката летели по два пъти в месеца до арабските страни, най-вероятно Дубай, за да движат бизнеса на мафиотите след изчезването им, свидетелстват хора от ъндърграунда. По непотвърдена информация именно с тяхна помощ част от авоарите на дупничаните са прехвърлени от офшорки в голяма банка в Дубай. Родни агенти попаднали на тази следа покрай честите пътувания на Георги Градевски и Николай Радев, който обаче бе убит.

През май 2012 г. седмица, след като Върховният касационен съд  окончателно осъди дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, на по 5 години затвор за сформиране и участие в престъпна банда за рекет и изнудване, двамата се оказаха в неизвестност.

#Дубай #братя Галеви #Ангел Христов #Пламен Галев #Дупница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"