Казанлък си договори туристи от Китай

Казанлък си договори туристи от Китай
A A+ A++ A

Шанхайска международна туристическа агенция е проявила интерес към Казанлък като атрактивна дестинация в  маршрутите на китайските туристи в България. Това стана известно днес на среща на кмета на родната община - Галина Стоянова, с Денис Гуан, главен инспектор "Маркетинг и международен туризъм" в агенцията, информира сайта на БТА.

Стоянова е представила района с неговите природни дадености и културно-исторически забележителности като център на Долината на маслодайната роза и на тракийските царе. Тя е изтъкнала, че Празникът на розата и празниците в Долината на тракийските царе привличат вниманието на туристи от цял свят.

Още тази година ще дойдат първите организирани групи от Китай, са обявили по време на срещата представителите на международна туристическа агенция. Те са обещали да се ангажират с презентация на Казанлък както в медиите, така и по всички възможни рекламни канали в Китай, така че българският град на розите и на тракийската култура да достигне като атрактивна туристическа дестинация до минимум 20 милиона души.

#Казанлък #Шанхай #туризъм #туристи #китайски туристи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »