Бъчварова: Хванахме следа към убийството на Татяна Стоянова

Бъчварова: Хванахме следа към убийството на Татяна Стоянова
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Има установени лица със съпричастност към убийството на Татяна Стоянова в Пазарджик, съобщи министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова. по думите й става дума за хора, които имат финансов и икономически интерес.

Бъчварова отговори в парламента отговор на въпрос как се справя с криминалната обстановка.

За убийството на Димитър Стоянов пред хотел в Пловдив са иззети веществени доказателства и са назначени експертизи, информира министърът. Работата продължава по 3 версии.

Разпитани са свидетели и на убийството на Борис Борисов до село Казичане. „Личните ми впечатления са, че много активно се работи по тези случаи“, посочи Румяна Бъчварова.

"Моята задача като министър на вътрешните работи е да положа всички усилия и да работя за справянето с тежката криминална обстановка. Далеч съм от мисълта, че това може да стане лесно бързо и категорично, въпреки моето желание", призна Бъчварова и увери, че за публичните убийства от началото на 2015 година, за които се предполага, че съществува елемент на поръчково убийство, МВР е предприело необходимите действия за разкриване на извършителите.

#Румяна Бъчварова #Татяна Стоянова #Димитър Стоянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"