Софи Маринова пуска собствен сайт за „Евровизия“

Софи Маринова пуска собствен сайт за „Евровизия“
www.sofi-marinova.com е поредната стъпка от интернет кампанията на певицата по промотирането на песента й Love Unlimited за конкурса в Баку през май 2012 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Представителката на България на „Евровизия“ 2012 Софи Маринова вече има нов сайт.

www.sofi-marinova.com е поредната стъпка от интернет кампанията на певицата по промотирането на песента й Love Unlimited за конкурса в Баку през май 2012 г.

Сайтът е дело на БНТ и екипа на изпълнителката, а в изработката му като доброволци участват и феновете на песенния конкурс в България.

На страницата на Софи Маринова феновете й ще могат да намерят новини за изявите на българската представителка по време на кампанията, информация за екипа й, както и актуални снимки и видеоклипове.

Сайтът стартира с две езикови версии - българска и английска, но се очаква в началото на април той да бъде достъпен и на още няколко европейски езика, сред които сръбски, руски, испански и гръцки.

Освен на официалния сайт, актуална информация за Софи Маринова има и на официалната й страница във Facebook - facebook.com/Sofi.Marinova.Official, в канала й в YouTube (youtube.com/user/SofiMarinovaTV) и на профила й в Туитър (twitter.com/#!/Sofi_Marinova).

#Баку #конкурс #Love Unlimited #Евровизия #Софи Маринова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"