Нешка Робева покани Влади Варгала за режисьор на новия й спектакъл

Нешка Робева покани Влади Варгала за режисьор на новия й спектакъл
A A+ A++ A

„Веднъж, разхождайки се из небесните владения на своя баща, се срещнали Крилатият и Рогатият. И както от памтивека се случва, заспорили. Дали любовта или парите са по-силни. Пари - любов, любов - пари, наддумвали се те, докато в спора не се намесил като арбитър баща им - Създателят“.

„Разбъркай го - да се оправи“ е заглавието на най-новия спектакъл на Нешка Робева. Премиерата е на 22 май в зала 1 на НДК. Билетите са от 15 до 40 лв.

Режисьорът Влади Въргала „забърква“ сатира, комични и драматични ситуации, които се преплитат с майсторското танцовото изкуство на момчетата и момичетата от трупата „Нешанъл арт“. Спектакълът задава актуални за днешното време въпроси като дали любовта или парите са по-силни…

„Всичко е пари“ или „Всичко е любов“ и възможен ли е бракът по любов? Със замах историята сменя ролите на двата  пола и превръща мъжете в жени, като им отнема силите, за да ги размени. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатият и Рогатият, които слизат на земята заради един облог… Но дали те ще докаже своето твърдение и кой ще спечели залога?

„Всеки път трябва да добавяш новости, да създаваш нещо  различно, с което да изненадваш публиката и да провокираш  себе си“, споделя Нешка Робева.

#спектакъл #култура #Влади Въргала #Нешка Робева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"