Гласят Розамунд Пайк за Джеймс Бонд

Гласят Розамунд Пайк за Джеймс Бонд
A A+ A++ A

Паралелно с началото на предизборната кампания в Обединеното кралство тръгна и допитване кой да бъде следващият Джеймс Бонд, като едно от предложенията е революционно: Агент 007 да бъде жена.

Интересното е, че първият, който гласно изрази такова желание, беше един от кандидатите за поста на министър-председател на страната в следващите общи избори - Ед Милибанд, отбелязват наблюдатели.

В интервю за местна радиостанция лидерът на лейбъристите реши да сподели виждането си за бъдещето на Джеймс Бонд. "Струва ми се, че следващият агент 007 може да бъде отличната британска актриса Розамунд Пайк", каза Милибанд.

Думите му подхванаха местни вестници, които дадоха началото на оживен дебат по въпроса дали жена може да бъде следващият Бонд. По-голямата част от медиите са склонни да вярват, че в поредицата от филми отдавна е необходима промяна и активно насърчават читателите да говорят по този въпрос в социалните мрежи.

Медиите припомнят, че по-рано за следващ Джеймс Бонд във Великобритания спрягаха актьора Идрис Елба за първия чернокож агент 007.

#Джеймс Бонд #Агент 007 #жена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »