Момчето от куфара е убито 20 дни след смъртта на майка му

Момчето от куфара е убито 20 дни след смъртта на майка му
Снимка: МВР
A A+ A++ A

Тялото на обезглавената жена, части от което бяха намерени край Приморско в началото на март, е на Анна Леонтиева – майката на детето от зеления куфар Никита Леонтиев. До този момент са намерени пет поясни прешлена, лакътна кост, двата крака и главата. Според експертите тялото й не е разчленено умишлено, а от животни. Популацията на чакалите в района е много голяма. Момченцето е убито двайсетина дни след майка му.

Трима руснаци са замесени в жестокото убийство. По последна информация се издирва кавказки гражданин, който вероятно е извършител на жестокото убийство и за когото се предполага, че е избягал в Кипър. Тази информация обаче все още не е потвърдена. “Пълна загадка остава какво е правил 20 дни с детето”, каза криминалист пред "24 часа". 

Криминалистите проверяват къде са ходили двамата през това време. Последният им известен адрес е в кв. “Витоша”. Апартаментът бе претърсен и запечатан в петък.

От ДНК анализа става ясно, че Анна Леонтиева е бяла жена, висока 1,70 м., с кестенява коса, добре поддържана, със скъпо бельо и кецове от известна марка. Тя е живеела в апартамент в Приморско. Негови собственици са руснакът Герман Костин и българската му съпруга Весела Вачева. Двамата имат много апартаменти, които отдават през летния сезон на руски туристи. Те имат успешен бизнес в Кипър, но каква е връзката им с Анна Леонтиева, тепърва ще се изяснява.

Полицията вече се е свързала с кипърските власти.

#Ана Леонтиева #Никита Леонтиев #Приморско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"