"Авиоотряд 28" дава 50 000 лева за 12-годишно уиски и октоподи

"Авиоотряд 28" дава 50 000 лева за 12-годишно уиски и октоподи
Снимка: www.mtitc.government.bg
A A+ A++ A

Правителственият "Авиоотряд 28" ще плати за една година до 48 000 лв. с ДДС за кетъринг за самолетите. Това става ясно от обявената обществена поръчка за доставка на хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки и консумативи за бюфета на правителствените самолети "Еърбъс", "Фалкон" и три хеликоптера, които се ползват приоритетно от президента, премиера и министрите, предаде БГНЕС.

В средата на април "Авиоотряд 28" предстои да избере фирмата с най-изгодна оферта, която ще осигурява храната и напитките по време на полетите на властта в страната и чужбина.

Според обявлението на борда на самолетите и хеликоптерите щяло да се пие само 12-годишно шотландско уиски, лондонски джин, руска водка и ликьор от ирландско уиски и сметана. Сред ордьоврите ще има и такива със скариди, синьо сирене, кайзер пастърма и др.

Ползващите услугите на "Авиоотряд 28" ще консумират предимно леки основни ястия от телешко месо и риба, както и деликатеси като октопод, калмари и омар. Предвидено е и специално вегетарианско меню.

#"Авиоотряд 28" #обществена поръчка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"