"Спайс гърлс" се събират, "Уан дайрекшън" се разпадат?

"Спайс гърлс" се събират, "Уан дайрекшън" се разпадат?
Спайс гърлс
A A+ A++ A

Ема Бънтън от "Спайс гърлс" допуска, че дамският квинтет може да се събере отново. "Наскоро се видяхме с Джери Халиуел и Мел Би. Нищо не се е променило. Продължаваме да се обичаме. Говорихме и за евентуалното събиране. Момичетата по принцип са съгласни. Но е малко сложно. Всички имаме соло кариери и графикът ни е запълнен месеци  напред. Ще видим какво ще стане".

Сметките на Бънтън, Джери Халиуел и Мел Би обаче май са сметки без кръчмаря. "Кръчмарят" е Виктория Бекъм, а не трябва да се забравя и Мел Си, чието мнение е неясно.

През последните години съпругата на Дейвид Бекъм на няколко пъти бе категорична, че възкресението на "Спайс гърлс" не я интересува. Причината - шеметната й кариера на моден дизайнер, която едва ли би зарязала.

А иначе никоя от спайските не успя да постигне кой знае какъв солов успех. Участията им тук-там са неравномерни, вяли и все по-редки, защото поколенията се превъртяха и някогашните фенове вече слушат друг тип музика.

Междувременно, известната британска момчешка попгрупа "Уан дайрекшън" остана с един човек по-малко, след като изпълнителят Зейн Малик я напусна заради стрес. Той се извини на феновете си, но написа, че иска да бъде "нормален 22-годишен, който може да си позволи да се отпусне и да си почине извън светлините на прожекторите" в страницата на
групата във "Фейсбук".

Миналата седмица Малик внезапно прекъсна участието си в световното турне на "Уан дайрекшън" и се завърна в родната си Великобритания, цитирайки като причина насъбраното напрежение.

Останалите четирима членове - Нийл Хорън, Лиам Пейн, Хари Стайлд и Луис Томлинсън, ще продължат обиколката и ще  издадат нов албум в края на годината. Уважаваме решението на Зейн и го подкрепяме, написаха те.

Кариерата на "Уан дайрекшън" тръгна нагоре преди пет години след участие в музикалния формат X Factor, във  Великобритания. Оттогава те са любимци на по-младата публика, за което свидетелства и новината за напускането на  Зейн, която е сред най-популярните теми в Туитър.

#Уан Дайрекшън #Спайс гърлс #музика #група #песен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"