Алена: В деня на слънчево затъмнение не започвайте нищо ново

Алена: В деня на слънчево затъмнение не започвайте нищо ново
A A+ A++ A

"На 20-ти март трябва да сме внимателни, да си почиваме, да сме в хармония със себе си и с околните и най-важното - да не поставяме ново начало, защото денят е на лошо "пробуждане", на проглеждане, на осъзнаване на грешките. Това се отнася не само до отделната личност, но и на държавно ниво."

Това заяви в ефира на бТВ астроложката Алена по повод слънчевото затъмнение, което ще наблюдаваме в петък, 20 март.

"Ние ако не живеем честно, ако политиците ни не осъзнаят къде са допускали грешки, общата вибрация на денят е на трудности, породени от странични фактори", категорична бе тя.

И допълва: "Понеже това затъмнение съвпада като вибрации, с малка разлика, със слънчевото затъмнение на 29 април, 2014 година, когато отново имаше потресаващи очаквания за Апокалипсис, подчертавам, че понеже хората бяха стресирани от тези стресиращи предсказания, много хора направиха погрешната крачка за собствените си капиталовложения и точно тогава избухна скандала с КТБ".

Алена посъветва хората да изживеят един невероятен петък, да не се страхуват, защото това е ден на Венера, на любовта. "Единственото ми предупреждение е хората да не поставят ново начало, да го оставят за понеделник на следващата седмица", съветва астроложката.

Припомняме, че небесното шоу задължително трябва да се наблюдава със специална защита за очите. Иначе има опасност от загуба на зрение. 

За София частичното затъмнение ще започне в 10:42 часа и ще продължи 2 часа и 16 минути. По време на максималната фаза на затъмнението - в 11:49 часа и 5 секунди, близо 53% от слънчевият диск ще бъде покрит от Луната. 

#Алена #слънчево затъмнение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"