Виктория Бекъм уплаши феновете си с вампирска визия

Виктория Бекъм уплаши феновете си с вампирска визия
Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Дизайнерът Виктория Бекъм уплаши журналисти и фенове с визията, която беше избрала за откриването на изложбата "Alexander McQueen Savage Beauty". Гала вечерята, която сложи началото на изложението, посветено на починалия преди няколко години британски дизайнер Алекзандър Маккуин, беше посетена от голяма част от лондонския елит, включително семейство Бекъм.

Виктория доста беше прекалила с тъмните сенки, поставени върху клепачите. Този грим кара лицето ѝ да изглежда още по-слабо и изпито, а подчертаните скули допринасят за същия ефект. Пош Спайс е вманиачена в това да запази фигурата си стройна, дори с напредъка на годините, но трябва да признаем, че в съчетание с този грим, тук изглежда направо стряскащо.

Въпреки несполучливия си макиаж обаче, 40-годишната Виктория изглеждаше стилно в черната си рокля на своя собствен моден бранд.

Миналата година авторката Дана Томас написа в книгата си „Богове и крале“, че покойният дизайнер Маккуин (който се самоуби през 2010 г.), е забранил на Виктория да присъства на неговото модно шоу през 2001 година, защото я смятал за глупава и като цяло не ѝ е давал да носи неговите тоалети.

В резултат на това тя се сближава с неговия конкурент Марк Джейкъбс, а след време получава подкрепата на главната редакторка на Vogue, САЩ – Анна Уинтур в желанието си да създаде собствена модна къща.

В същото време днес Виктория е изключително близка приятелка с настоящата главна дизайнерка на McQueen – Сара Бъртън. Вътрешни източници твърдят, че дъщерята на Бекъмови – Харпър е най-добра приятелка с близнаците на Бъртън.

#Виктория Бекъм #Анна Уинтур #Сара Бъртън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"