Подарък от отвъдното получи бащата на убитата Вероника

Подарък от отвъдното получи бащата на убитата Вероника
A A+ A++ A

Бащата на убитата Вероника получи подарък, изпратен от нея дни преди смъртта й. В дома на почерненото семейство позвънил куриер, за да връчи подарък за таткото, точно когато двамата дават интервю за Нова тв.

Когато започнали да търсят момичето, родителите се натъкнали на подготвена за пътуване раница в квартирата й. Вероника щяла да се прибира вкъщи за рождения ден на баща си.

В деня преди празника родителите започнал да звънят на телефона на студентката, но тя не вдигнала. Притеснили се, накрая решили да тръгнат за Велико Търново. В 3 часа през нощта жилището било празно.

После се свързали с шефовете в работата, те казали, че си е тръгнала предния ден.

"Казвах й много пъти да не минава по този път, но тя си ходеше от там", споделя скръбно родителят.

"Не може да ни успокои това, че има задържан. Докато не ми покаже как и защо го е направил, не мога да повярвам. Искам да знам къде е точно мястото, където го е направил", казва бащата.

"Взехме я от моргата, цяла нощ си я гледахме, не мислихме за нищо друго, а само за това как да я облечем и погребем. Гледахме да си изпратим детето както трябва. С какъв мерак изготвихме жилището й, където да следва, а после трябваше да й подготвяме друг дом, който е в земята", разказва родителят.

Той не се колебае дали да се върне смъртното наказание: "Разбира се, нека почувства това, каквото тя е почувствала. Нека родителите му чувстват това, което ние чувстваме. Ние изнемогваме, а те си живеят в решетката", казва Трайчо.


#Вероника #подарък

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"