Милото отваря с ръце асансьор в мол, спори с управата

Милото отваря с ръце асансьор в мол, спори с управата
A A+ A++ A

Актьорът Калин Сърменов се прояви като екшън герой, като отвори с голи ръце вратите на асансьорът в столичен мол, заседнал от претоварване. Но така той наруши мерките за безопасност и си навлече гнева на управата в търговския обект.

Милото влязъл в претъпкан асансьор и когато устуройството блокирало, вместо да изчака да дойдат аварийните екипи, взел нещата в свои ръце. Неясно как успял да отвори вратите и така хората започнали да излизат от асансьора, съобщи БНТ.

Според управата на мола актьорът не е трябвало да бърза, а да изчака аварийния екип. В асансьора имало над 15 човека. Те започнали да натискат аварийния звънец, но без успех.

Представител на търговския комплекс обясни, че аварийният екип има норматив от 3 минути, за да се задейства. Калин Сърменов обаче не изчакал това време. Освен това имало и телефон за връзка при авария, който хората в асансьора не използвали.

Според Сърменов ситуацията била типично българска. „Щом е претъпкан, асансьорът изобщо не трябва да тръгва”, заяви той пред БНТ.

На страницата си във фейсбук актьорът коментира, че след инцидента разказал какво се е случило на служителка от информацията, а тя се изсмяла. „И най сериозните намаления не могат да компенсират неадекватното отношение на служителите ви, особено когато се отнася за сигурността на хората”, обърна се той към мениджърите. По-късно актьорът сподели, че получил от тях извинение.


#Калин Сърменов #асансьор #мол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"