Гришо - аут от Топ 10 в света

Гришо - аут от Топ 10 в света
Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров загуби една позиция в ранглистата на АТР и отпадна от десятката на най-добрите в света. Той стартира седмицата като тенисист №11 в света.

Припомняме, че Гришо миналата седмица отпадна във втори кръг на турнира в Акапулко, в който миналата година завоюва титлата. В Топ 10 при мъжете настъпват и други промени. Рафаел Надал и Кей Нишикори минават напред с по едно място и са съответно 3-и и 4-и, а Анди Мъри пада с две позиции до пета. На 10-ото място на Димитров се настанява Марин Чилич. Победителят от Акапулко 2015 Давид Ферер е 8-и за сметка на Томаш Бердих, който губи една позиция.

При дамите в Топ 10 размествания няма, а Пиронкова запазва 49-то си място. Втората ни ракета Сесил Каратанчева, която стигна до полуфиналите в Акапулко, дърпа напред с 31 места и е 127-а. 18-годишната Джулия Терзийска записва най-предно класиране в кариерата си - 505-о място, благодарение на това, че през последните три седмици спечели две титли в египетския курорт Шарм Ел Шейх и стигна до финала в третото издание.

#Григор Димитров #Гришо #Акапулко #Анди Мъри #Цветана Пиронкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"