Мадона позволявала наркотици на децата си, твърди, че нацизмът се връща...

Мадона позволявала наркотици на децата си, твърди, че нацизмът се връща...
Мадона на наградите "Грамми". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мадона шокира почитателите си с признанието, че разрешава на децата си да използват наркотици.

Певицата обясни, че не обича наркотици, въпреки че е пробвала. Именно заради това позволила на децата си да опитат и сами да преценят: "Казах на Лурдес да взима умни решения в живота си, да не прекалява с нищо и да се опита да не смесва алкохол.

Никога няма да кажа "Не прави или не опитвай!"

защото е абсурдно и не е справедливо".

Тя гостува в шоуто на Джонатан Роси, където разказа точно какво се е случило на сцената на наградите БРИТ, когато падна пред хилядната публика и пред милионите зрители пред екрана.

Призна, че шоуто се е превърнало в истински ужас за нея. Тя сподели, че вече много ще внимава с текстовете на песните си, защото смята, че инцидентът е бил "отговорът на Вселената".

"За щастие, много пъти съм падала от коня, така че знам как да го направя", каза звездата, разминала се без сериозни травми.

В интервю за френското радио Europe-1 тя изрази недоволството и страха си от нарастващите ксенофобски настроения в Европа: "Всички тези хора, цялата тази растяща нетолерантност... Страшно е! И това касае не само Франция, но и цяла Европа. Но най-вече Франция.

Живеем в луди времена, които ме карат да си спомня за нацистка Германия

Настоящите процеси създават атмосфера на страх".

През 2012 г. Мадона се подигра с френската крайнодясна партия "Народен фронт". По време на неин концерт в Париж бе показано видео, в което лидерът на партията Марин Льо Пен бе изобразена със свастика на челото. "Националният фронт" заведе съдебен иск срещу Мадона, но съдът го отклони. Мадона все пак бе задължена да премахне от видеото свастиката, която бе заменена c въпросителен знак.

#наркотици #нацизъм #деца #музика #певица #Мадона #Марин Льо Пен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »