Новият шеф на БЕХ: Няма да получа червен картон от „съдията”!

Новият шеф на БЕХ: Няма да получа червен картон от „съдията”!
Михаил Андонов (дясно) заяви, че не се страхува от провал по повод обвиненията на Трайчо Трайков (среда), че назначаването му е "самопрострелване" за големите енергийни проекти. Снимка: Sofia Photo Agency
A A+ A++ A

Аз съм добър играч и няма да получа червен картон от съдията, заяви доскорошният директор на компанията Михаил Андонов, който вече е изпълнителен директор на Българския енергиен холдинг (БЕХ), визирайки премиера Бойко Борисов.

В понеделник бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков написа в „Туитър”: „Зорлем ще загубим мача" по повод смяната на директора на Българския енергиен холдинг. По думите му тази смяна е „поредното самопрострелване в решаваща фаза на големите проекти”.

На въпрос в интервю за Дарик радио дали е настроен за битка, в която да спечели мача, Андонов подчерта, че мачът не е започнал, така че зависи кой как ще играе в този мач.

„И още повече – в такъв футболен мач има и съдия”, каза още той.

„Мисля, че Вие добре знаете кой е съдията. Аз ще отговоря, че аз съм коректен играч, спазвам правилата на играта и не очаквам да получа червен картон от съдията. Това, което е започнато, ще бъде развито. Финансовият интерес в полза на България ще бъде защитен", каза още Михаил Андонов.

#НЕК #Михаил Андонов #Българския енергиен холдинг #БЕХ #Трайчо Трайков #съдия #мач #Туитър #министър на икономиката #енергетиката и туризма #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници