Безплатен справочник представя възможностите за обучение в 18 държави

Безплатен справочник представя възможностите за обучение в 18 държави
A A+ A++ A

Справочникът за бакалавърски програми, изготвен от екипа на сп. „Образование и специализация в чужбина”, за поредна година предлага безплатно информация за подготовката за кандидатстване за бакалавърска степен в България и чужбина.

Изданието съдържа съвети относно естеството, спецификата и целите на бакалавърската образователна степен. Накратко са представени фактите, които трябва да се знаят за най-популярните образователни дестинации - Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Дания, Швеция, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Белгия, Финландия, Холандия, Шотландия, Швейцария, Гърция, Чехия и, разбире се, България.

Представени са и водещите български и чуждестранни университети в 14 различни образователни направления, подредени според рейтинговата система на българското Министерство на образованието и авторитетни международни класации.

„Когато подготвяме този справочник, ние не го правим с мисълта, че изпращаме някои от най-талантливите млади хора на страната ни далеч от нея. Напротив, вярваме, че сме от полза за нашето общество, че много бъдещи студенти искат и могат да приложат наученото в някои от най-авторитетните институции както в България, така и по света“, коментират от редакцията.

Справочникът Bachelor’s Degree Catalogue 2015 ще се разпространява както печатно, така и и в онлайн вариант.

#образование #обучение #справочник #университет #ВУЗ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Образование
Последно от Образование

Всички новини от Образование »