Докладът по "Червеи" е гнусна лъжа, убеден е Цветлин Йовчев

Докладът по "Червеи" е гнусна лъжа, убеден е Цветлин Йовчев
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"В тази гнусна лъжа няма и капка истина", категоричен бе вътрешният министър от кабинета "Орешарски" Цветлин Йовчев по случая с подслушваните протестиращи в този период.

В сутрешния блок на Нова телевизия във вторник Йовчев заяви, че докладът по случая "Червеи" бил манипулиран от настоящия министър на МВР Веселин Вучков, но не даде обяснение защо може да е направена подобна манипулация. В резултат на този доклад Йовчев е убеден, че се губи доверието и в министър-председателя, щом вярва на подобен доклад. Припомняме, че Бойко Борисов изрази притеснение в понеделник от предоставения му доклад по случая "Червеи".

Цветлин Йовчев категорично отрече да са подслушвани протестиращи срещу кабинета "Орешарски". По негово мнение е имало разследване за "къртици" - хора, за които е имало съмнения, че са изнасяли информация извън МВР. "Няма скандал тук, няма и политически елемент", допълни още той.

Припомняме, председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ген. Атанас Атанасов обяви миналата седмица, че МВР, ДАНС и ДАТО са подслушвали в продължение на 300 дни протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски. 

 

#Цветлин Йовчев #червеи #МВР #Веселин Вучков #Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »