Съдът прекрати делото срещу Киро Шкафа

Съдът прекрати делото срещу Киро Шкафа
Киро Шкафа беше убит малко преди 22:00 часа на 24 март пред блок 353 в столичния квартал „Младост“, докато се прибирал с жената, с която живее на семейни начала. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Софийски градски съд прекрати делото срещу Кирил Кирилов–Шкафа, обвинен за принадлежност към групата за отвличания „Наглите“.

Киро Шкафа беше убит малко преди 22:00 часа на 24 март пред блок 353 в столичния квартал „Младост“, докато се прибирал с жената, с която живее на семейни начала.

Срещу него е стреляно 7-8 пъти, като е улучен на три места. Опитал се е да избяга, но след като е бил ранен в крака, е бил настигнат и доубит пред входа на блока, в който живее.

Обвинението представи пред съда съобщение за смърт на Кирил Кирилов, според което подсъдимият е починал от остра кръвозагуба от огнестрелни рани на долните крайници, предаде БГНЕС.

Доказателствата от прокуратурата показват, че „няма съмнение за смъртта на подсъдимия“. Затова съдът прекрати делото срещу Киро Шкафа.

Решението може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в 15-дневен срок, но поради липса на интерес за обжалване съдия Виолета Магдалинчева посочи, че няма пречка делото да продължи, и поднови пледоариите.

#Киро Шкафа #Кирил Кирилов #Кирил Кирилов–Шкафа #Софийски градски съд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"