Снахата на Ванга написа книга за пророчицата

Снахата на Ванга написа книга за пророчицата
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Образът на Ванга като жена, посветена на изпадналите в нужда, отношението й към света и нейните виждания за Бога и хората. Това описва снаха й д-р Здравка Методиева в книгата "Ванга, каквато я познавах".

Разказът й представя ясновидката-феномен такава, каквато тя я вижда в продължение на 25-те години, през които живее близо до нея.

Самото написване на книгата Методиева приема като мисия, защото приживе самата Ванга й е предсказва, че някой ден ще го направи, за да сложи в ред всичко, което до този момент е изписано и изговорено: "В един момент започнаха да се появяват много негативни писания за Ванга. Затова реших да покажа истинския образ на жената, която се раздаваше на хората, а те на свой ред чакаха само една блага дума, за да продължат да живеят".

Авторката се опитва да върне загубената идентичност на Ванга и да покаже пълния й образ - с нейното битие, особености и дори имената на мъжете, които предпочита да я носят към гроба. Тук изказаните истини са израз на част от премълчаното за пророчицата. Те прибавят непознати факти за земния живот на феноменалната българка, както и неизвестни сведения за общуванията й с извънземните.

#книга #Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"